Triatlonová kola

Canyon Speedmax CF 8.0 – upgrade Shimano Ultegra Di2

Kdo nezkusil neuvěří, kdo zkusil, nechce jinak… Elektronické řazení na triatlonovém kole má svoje jasné a nesporné výhody, proto mi ve stojanu přístála další raketa na elektronický upgrade.

Kabely, spínače, propojky…

No, pravou je, že Canyon Speedmax CF 8.0 mi letos ve stojanu přistál již několikrát, jelikož ho má vícero závoďáků . Tento konkrétní prošel mýma rukama poprvé při vybalování z krabice a prvotním sestavování.

Dobrej přístup do útrob rámu

Zákazník zhodnotil, že by přeci jenom elektriku chtěl, tak si odemě nechal udělat nabídku a nakonec jsme se domluvili, že sadu objednám a také prohodím.

Všechno muselo dolů

V dnešní době je každý lepší rám na elektronické řazení již připraven. V případě Canyon Speedmax CF 8.0 tomu není jinak. Naopak bych řekl, že instalace Di2 je na tomto rámu celkem pohodlná.

Di2 kokpit

Jeden malý neduh toto kolo přeci jenom má a to sice zadrhávání řídítek, respektive představce o gumový “žrádelník”. Je to tam hodně blízko u sebe a trochu tomu dokáže pomoct dobré uspořádání kabeláže a hlavně čistota. Sladký ionťák umí na kole udělat spoustu neplechy. Doporučuji tedy kolo řádně čistit a v případě, že máte problém se zadrháváním, tak stačí místo styku lehce namastit olejem, hnedka to chodí velmi hladce…

Canyon Speedmax CF 8.0 Di2

Máte zájem o upgrade kola na elektronické řazení? Neváhejte mě kontaktovat a nechat si vypracovat nabídku! Jistě se domluvíme…

Share :
FELT IA FRD stavba triatlonového kola
2. 1. 2019
Felt B12 – ekonomická stavba
24. 2. 2020
1 Comment
  • Jiří Hron

    Dobrý den,

    mám přesně toto kolo canyon speedmax cf 8.0., rád bych k němu Di2, dokázal byste mi je sehnat, případně nainstalovat?

    Děkuji
    Jiří Hron